Ce se intampla cu Soseaua Giurgiului? Anuntul primarului

Soseaua Giurgiului

Cine a trecut recent pe Soseaua Giurgiului a putut observa ca pe artera au inceput mai multe lucrari. Primarul sectorului 4, Daniel Baluta, face precizari.

Intr-o postare recenta pe Facebook, Daniel Baluta, primarul sectorului 4, explica ce anume se intampla de fapt pe Soseaua Giurgiului:

“Șoseaua Giurgiului, una dintre cele mai importante căi de acces în București și, totodată, principala ieșire spre Bulgaria, a intrat în reparații capitale.”, anunta edilul.

Potrivit acestuia, lucrarea este una extrem de ampla si va include, pe langa asfaltare, si modernizarea retelei de iluminat public. Asta inseamna ca toate cablurile aeriene de pe Soseaua Giurgiului vor fi mutate in subteran). Concomitent, se efectueaza si lucrari de modernizare a retelei de apa si canal.

In plus, promite primarul, lucrarile cuprind si amenajari de noi locuri de parcare, dar si amenajarea mai multor spatii verzi.

Din pacate, edilul nu spune cat vor dura lucrarile. Oricum, zona avea mare nevoie de modernizare, asa ca noi, cel putin, credem ca merita efortul de a suporta disconfortul acestor lucrari.

1 Comment

  1. Dan

    aprilie 4, 2019 at 10:55 am

    Sa o tina cu modernizarea pana la Sura Mare. Si eventual sa schimbe iluminatul public cu halogen cu lampi cu LED. Asigura si o vizibilitate mai buna pe timp de noapte si sunt si mai economice.
    Iar de parcari avem nevoie ca de aer. Mai ales parcari de resedinta pe Soseaua Giurgiului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 + 7 =