Cea mai mare crestere de preturi la apartamente din Bucuresti este in sectorul 4. Ghiciti cartierul

apartamente

Desigur, vorbim doar despre statistici, dar, pana la urma, si ele spun ceva. Sunteti proprietarul unui apartament in Sectorul 4? Are trei camere? Mai mult, aveti de gand sa-l vindeti? Se pare ca ar fi momentul sa actionati pentru ca preturile la aceste apartamente au evoluat la niveluri record, raportat la ultimii ani. Doar ca, atentie, vorbim despre o anumita zona din sectorul 4.

Potrivit Ziarul Financiar, in aceasta perioada, datorita finalizarii unor lucrari de infrastructura importante (vedeti mai jos despre ce este vorba, caci nu vrem sa va stricam surpriza), exista o singura zona in tot Bucurestiul unde preturile la apartamente in blocurile vechi (cel putin cel al apartamentelor cu trei camere), a crescut ca Fat-Frumos. Ba, chiar, este vorba despre o crestere record de pret din 2010 si pana acum, mai exact, 8% ( 6.100 de euro).

”Este cel mai mare ritm de majorare din ultimii ani si cea mai mare medie din ultimii sapte ani“, potrivit expertilor Coldwell Banker”, scrie Ziarul Financiar.

Potrivit sursei citate, ”cea mai puternica urcare (de preturi la apartamente – n.r) in septembrie, fata de perioada similara din 2016, s-a inregistrat in cartierul Oltenitei, unde luna trecuta a fost deschis integral circulatiei Pasajul de la Piata Sudului si s-a dat drumul si circulatiei tramvaielor pe Soseaua Oltenitei si Vacaresti”.

Iar acum, sa revenim un pic cu picioarele pe pamant

Dupa cum scriu cei de la ZF, trebuie avut in vedere ca luna septembrie aduce, de regula, o crestere de preturi, ”fiind mai multe oferte noi – listate initial la un pret mai ridicat fata de cel de tranzactionare, dupa perioada lunilor de vara”. In plus, lucrarile edilitare finalizate sunt si ele un mare plus in ecuatia asta.

Oricum am pune problema, in acest moment, zona Oltenitei este la mare cautare!

Sursa: Ziarul Financiar

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × five =