NEWS ALERT! Cine parchează pe locurile plătite ale altora se alege cu mașina blocată. Decizia se aplică deja în sectorul 4!

sectorul 4

E oficial! Cine parchează pe locurile plătite ale altora se alege cu mașina blocată. Decizia se aplică deja în sectorul 4!

În sfârșit, o decizie de bun simț a fost implementată în sectorul 4, după luni și luni de zile în care cei care aveau închiriată parcărea de la primărie se pomeneau cu nu au niciun fel de soluție dacă altcineva ocupa locul. Doar noi am primit zeci, poate sute de întrebări de genul ”la cine apelez dacă cineva mi-a ocupat abuziv locul de parcare?”, iar până acum nu știam ce să le spunem cititorilor. Ei bine, în sfârșit, acum puteți reclama o astfel de situație direct la Poliția Locală, după cum anunță primarul Daniel Băluță pe Facebook.

”După o zi petrecută la serviciu, atunci când ajungem acasă, obosiți și poate puțin stresați, ultimul lucru pe care ni-l dorim este să ne găsim locul de parcare ocupat. Iar dacă cel care ne-a ocupat locul nu a lăsat nici măcar un număr de telefon într-un loc vizibil, așa încât să fie contactat, sunt șanse mari ca seara să ne fie compromisă. În astfel de situații trebuie să rămâneți calmi și să-i apelați pe colegii noștri de la Poliția Locală și Direcția pentru Digitalizare și Regenerare Urbană, la numărul 021.9441. Un echipaj va ajunge în cel mai scurt timp la adresa dumneavoastră pentru a demara procedura de eliberare a locului.”, a scris edilul pe rețeaua de socializare.

Tot Daniel Băluță face totuși apel la șoferi ca în cazul în care locul de parcare se eliberează până la sosirea echipajului, să revină cu un telefon pentru a comunica rezolvarea situației.

Ce mai trebuie știut este că dacă șoferul care a parcat abuziv nu eliberează locul în 72 de ore, mașina va fi ridicată de către Poliția Locală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 1 =