Circ si scandal in sedinta Consiliului General: “Ingropam Bucurestiul ca sa nu faca Firea proiecte”

scandal

Sedinta Consiliului General care a avut loc ieri s-a lasat cu scandal intre primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, si reprezentantii opozitiei, dupa cu acestia din urma au blocat adoptarea unei hotarari, respectiv construrirea unui Spitalului Metropolitan.

Mai exact, propunerea de trecere in administrarea Primariei Capitalei a unui teren din Pipera, pe care se afla in acest moment o baza RATB, in vederea contruirii aici a Spitalului Metropolitan, nu a intrunit voturile necesare. Consilierii PNL au votat impotriva propunerii, iar cei ai USR s-au abtinut, astfel incat proiectul nu a trecut, in lipsa a doua treimi de voturi “pentru”. Ceea ce a urmat este usor de intuit: scandal. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a rabufnit si i-a acuzat pe consilierii opozitiei ca blocheaza orice proiect propus de ea si ca vor sa ingroape Bucurestiul, doar pentru a pune bete in roate primarului general.

Pentru numele lui Dumnezeu. Vreti sa distrugeti Bucurestiul. Nu se poate face asa ceva. Ingropam Bucurestiul ca sa nu faca Firea proiecte”, a declarat, in cadrul dezbaterilor, Gabriela Firea.

Dacă doriti sa faceti show, nu v-ati gasit omul pentru ca rezist, chiar si cu hashtag“, a mai spus edilul.

De cealalta parte, consilierii opozitiei afirma ca nu puteau sustine un astfel de proiect pentru ca in redactarea hotararii de consiliu exista o serie de nereguli.

Dincolo de circul din Consiliul General, un lucru este clar: proiectul construirii spitalului Metropolitan este blocat acum, desi primarul Capitalei a revenit cu cateva promisiuni noi dupa scandalul din Consiliu. Gabriela Firea a scris pe pagina sa de Facebook: “Chiar si cu aceasta opozitie crancena a domnului Busoi, care i-a amenintat pe consilierii PNL care voteaza pentru proiect cu excluderea din partid, va garantez ca tot voi demara lucrarile la Spitalul Metropolitan.

Noi chiar suntem curiosi cu va reusi acest lucru, avand in vedere ca, pe acest subiect cel putin, PNL-ul si USR-ul nu par sa aiba de gand sa dea inapoi.

Spitalul ar fi urmat sa ofere doua mii de paturi, sa dispuna de un campus universitar si de un heliport si ar fi costat aproximativ 300 de milioane de euro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × five =