Civic Alert, aplicatia de smartphone care te ajuta sa faci rapid o reclamatie

Civic alert este una dintre cele mai bune aplicatii pentru persoanele cu un simt civic bine dezvoltat si care doresc sa atraga atentia asupra unor probleme pe care le identifica in Bucuresti, folosind cele mai noi tehnologii. Aplicatia, care poate fi descarcata gratuit atat pentru smartphone-urile cu Android cat si pentru Apple iPhone, va permite sa sesizati autoritatile in legatura cu orice deficienta pe care o identificati in oras, de la gropi in asfalt si pana la gunoi aruncat pe strada sau masini abandonate. Cum functioneaza?

Aplicatia se foloseste de camera telefonului mobil inteliget pe care il aveti si de functia de geolocalizare automata. Astfel, in momentul in care o problema va atrage atentia (sa spunem o groapa in asfalt sau un limitator de viteza deteriorat) puteti face o fotografie, iar aparatul va face automat localizarea. Ulterior, alegeti categoria din care face parte problema identificata: Strazi si iluminat, Gunoi si vandalism, trafic auto, Mediu, Apa si canalizare, transport in comun, constructii etc.; in continuare veti completa campul care indica tipul de reclamatie (groapa, strada inundata, trotuar deteriorat, capac prabusit etc.) si gata. Acum puteti apasa butonul trimite, iar reclamatia voastra ajunge la Asociatia Civic Alert care promite ca in termen de 24 de ore o va transmite mai departe autoritatilor administrative.

Cel mai important rol al acestei aplicatii este ca va scapa de “durerile” birocratiei administrative care, suntem convinsi, v-au determinat de multe ori sa renuntati la semnalarea unor probleme.

Descarcati gratuit Civic Alert pentru iPhone

Descarcati gratuit Civic Alert pentru smartphone-urile Android

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

20 + sixteen =