Civilizație à la Popești-Leordeni, 2024: orașul în care locuitorii sunt disperați din cauza câinilor lăsați pe străzi, iar Poliția Locală și Primăria nu fac nimic!

Popești-Leordeni

Dacă vreți să vă plimbați pe jos prin Popești-Leordeni, atenție! S-ar putea să aveți nevoie și de o programare la medic pentru un vaccin atirabic, la câți câini umblă nestingheriți pe străzi. Iar dacă vă trece prin cap să sunați la Poliția Locală ca să semnalați problema, mai bine renunțați din start, pentru că ori nu o să răspundă nimeni, ori dacă răspunde nu va face nimic. Oamenii din Popești-Leordeni au făcut de-a lungul anilor sute de reclamații absolut degeaba!

Știam deja că Popeștiul are o groază de probleme (de când Andrei, colegul nostru de la Sud de București, s-a mutat aici), dar de problema cu câinii comunitari sau cei lăsați liberi pe stradă de proprietari inconștienți încă nu aflasem.

Cum  niciodată nu e prea tărziu pentru vești proaste, iată că, pe lângă dezastrul urbanistic, lipsa trotuarelor, lipsa canalizării sau traficul de coșmar, putem adăuga în clasamentul rușinii și lipsa de preocupare a Primăriei Popești-Leordeni și a Poliției Locale pentru siguranța oamenilor!

Iată câteva capturi de ecran din filmări primite de la cititorii noștri care se întreabă, pe bună dreptate, dacă „este normal așa ceva!?”.

În plus, tot de la cititori aflăm și că problema nu există de azi, de ieri, ci de ani de zile.

Comentariile vă aparțin!

Apropo, dacă locuiți în Popești-Leordeni și ați avut probleme cu câinii fără stăpân, așteptăm comentariile voastre aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 18 =