IMPORTANT! CMTEB incepe incarcarea cu apa a instalatiilor si probele de presiune la instalatiile interioare!

termoenergetica

Compania Municipala Termoenergetica (CMTEB) S.A. a anuntat astazi, printr-un comunicat de presa, ca luni, 20 septembrie 2021, va incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica, concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalatiile interioare.

Potrivit CMTEB, incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica se va face treptat in toate sectoarele Municipiului Bucuresti, data exacta pentru fiecare zona urmand a fi afisata la scara fiecarui bloc.

“Actiunile sunt necesare pentru pregatirea retelei de termoficare in noul sezon de incalzire 2021-2022. Rugam clientii companiei sa se asigure ca lucrarile la instalatiile interioare din imobile vor fi finalizate in timp util, astfel incat sa fie evitate incidentele (inundatii in apartamente sau in subsolurile blocurilor) ce pot aparea odata cu incarcarea acestora.”

Compania precizeaza in acealasi comunicat de presa ca asociatiile de proprietari au obligatia de a se asigura ca instalatiile interioare proprii (de alimentare cu energie termica) sunt in stare de functionare si ca sunt finalizate lucrarile din interiorul imobilelor.

Data exacta privind inceperea furnizarii agentului termic pentru incalzire va fi anuntata ulterior, dupa indeplinirea conditiilor legale, conform prevederilor H.G.nr.425/1994, modificata prin H.G. nr.337/ 2018. Totodata, va comunicam ca, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termica, publicata in Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, debransarea instalatiilor interioare de incalzire si/sau pentru apa calda ale consumatorilor de energie termica dintr-un condominiu nu poate fi efectuata pe parcursul sezonului de incalzire.”

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × five =