Constantin Brâncoveanu devine bulevardul magnoliilor!

Constantin Brâncoveanu

S-a dus timpul panseluțelor? Așa se pare. În cel puțin o zonă din Sectorul 4, respectiv pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu, primăria plantează magnolii.

Dacă țineți minte, în scoarul ce desparte sensurile de mers pe bulevardul Constantin Brâncoveanu erau arbori, înainte de ultima decizie a primăriei locale. Ei bine, acum sunt magnolii. Ce s-a întâmplat cu arborii? Nimic dramatic, după cum afirmă chiar primarul sectorului 4.

Aceștia au fost replantați în Parcul Orășelul Copiilor, potrivit edilului, care anunță pe Facebook și că bulevardul ”Constantin Brâncoveanu devine bulevardul magnoliilor!”:

În locul arborilor de pe scuarul care desparte sensurile de circulație, am început să plantăm magnolii, pentru ca frumusețea acestor delicate flori de primăvară să facă din acest bulevard un loc unic, în care oamenii să vină, fie doar și pentru o fotografie. Plus că această plantă rămâne verde tot timpul anului.

Arborii care au făcut aerul mai curat în tot acest timp pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu vor fi replantați în Parcul Orășelul Copiilor, în zona plajei ecologice, pentru un plus de intimitate și, bineînțeles, de umbră și răcoare pentru cei care doresc să se relaxeze în aer liber.”

Sursă Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × 2 =