Control in targul Vitan, in weekend. Au participat aproape 250 de politisti si inspectori

control

Targul Vitan a fost luat cu asalt, ieri (duminica 18 iunie), de politisti ca urmare a organizarii unei ample actiuni de control la care au participat nu mai putin de 240 de agenti si inspectori.

Potrivit unui comunicat de presa emis de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB), “actiunea politistilor Capitalei are drept scop prevenirea si combaterea faptelor de comert ilegal, in vederea depistarii si luarii masurilor legale impotriva persoanelor care fac evaziune fiscala si care comercializeaza ilicit produse agroalimentare si de alta natura sau provenite din contrabandă dar si prevenirea si combaterea faptelor antisociale, precum si mentinerea ordinii si linistii publice“. Pe langa aceste activitati de control, echipele speciale ale politiei au verificat, desigur, si documentele masinilor expuse la vanzare in targul Vitan.

contr

Politistii nu au comunicat inca rezultatele controalelor efectuate, insa vor reveni cu o actualizare a acestui articol imediat ce informatiile vor deveni publice.

Sursa: DGPMB via Agerpres

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

10 − eight =