Cristian Popescu Piedone are noi probleme cu justitia

Popescu Piedone

Sursa foto: facebook/ Cristian Popescu Piedone

Pe vremea cand tatal sau era primarul Sectorului 4, Vlad Popescu, in calitate de unic asociat si administrator al unei societati comerciale, a inchiriat un teren in Parcul Lumea Copiilor.

Acest teren intra in administratia Domeniului Public Sector 4, autoritate subordonata Primariei, cu care Piedone junior – Vlad Popescu – a incheiat un contract de inchiriere.  Pana aici nu ar fi nimic in neregula, daca Agentia Nationala de Integritate nu ar fi sesizat procurorii in legatura cu un posibil conflict de interese in acest caz.

De unde vine conflictul?

Contractul a fost semnat pentru un teren cu suprafata de 400 mp, iar in realitate, terenul folosit avea 2234 mp. In al doilea rand, chiria pe care fiul lui Piedone o platea pe zi, pentru un metru patrat de teren era de …0,07 lei! Un pret simbolic este mult spus! Iar acordul de functionare al societatii comerciale conduse de Vlad Popescu a fost semnat, desigur, de Primarul Sectorului 4, pe atunci Cristian Popescu Piedone.

CITESTE SI: ANI a sesizat Parchetul pentru cercetarea fostului primar Piedone intr-un caz de conflict de interese

In plus, inspectorii Agentiei Nationale de Integritate au aratat ca fostul primar al Sectorului 4 a mai semnat, in acelasi mod, alte doua autorizatii pentru copiii sai. Drept urmare, ANI a cerut pe 14 septembrie cercetarea lui Cristian Popescu Piedone de catre procurorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa cum informeaza www.b1.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 + 9 =