Cristian Popescu Piedone a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare: fostul primar nu va executa pedeapsa daca respecta o serie de conditii

Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, a fost condamnat definitiv la un an de inchisoare pentru infractiunea de folosire a functiei pentru favorizarea unor persoane. Chiar daca aceasta condamnare este definitiva, fostul edil al sectorului 4 nu va ajuge, se pare, in spatele gratiilor. Motivul este ca instanta a decis amanarea cu doi ani a punerii in practica a pedepsei.

Potrivit Realitatea TV, Cristian Popescu Piedone a fost gasit vinovat in cazul acuzatiior ca si-a folosit functia de primar pentru a avantaja firmele unor rude (este vorba despre firmele fiilor sai).

Totusi, instanta a decis ca in cazul in care fostul primar va respecta restrictiile impuse va scapa definitiv de executarea pedepsei.

Astfel, pe durata perioadei de supraveghere, Cristian Popescu Piedone trebuie sa respecte, mai multe masuri dintre care amintim: sa se prezinte la vizitele regulate in faţa politistilor de la probatiuni, sa anunte daca-si schimba domiciliul sau daca pleaca in deplasari mai lungi de cinci zile. In acelasi timp, Pospescu Piedone are interdictie de a exercita functia de primar pe durata termenului de supraveghere.

CITESTE SI: VIDEO Stiripesurse.ro: imagini inedite cu Cristian Popescu Piedone. Fostul primar a iesit la colindat

Va reamintim ca fostul primar al sectorului 4 este judecat si in dosarul Colectiv, acuzatia fiind aceea de abuz in serviciu.

Fostul primar este însă judecat și în dosarul Colectiv, pentru abuz în serviciu.

Sursa: RealitateaTV

Sursa foto: Digi24.ro

1 Comment

  1. Puterea si banii

    februarie 14, 2018 at 3:34 pm

    Piedone in afara de faptul ca a dat avize ca primarul, a facut o gramada de imprumuturi pe 20 de ani pentru conrtacte grase pentru braduti si floricele. Aceste imprumuturi foarte mari trebuie platite si acum, asa ca Baluta nu stie ce taxa sa mai inventeze ca sa aiba si el bani sa faca si el ceva in sector ca sa mai fie votat inca o data.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seven + 16 =