Crosul Solidaritatii, astazi, in Parcul Tineretului, de la ora 13.45!

Cross-ul familiei

Asociatia, Mereu Impreuna 2015 in parteneriat cu Clubul Sportiv Echipa Campionilor din Bucuresti, Compania Destine Broker si Primaria Capitalei organizeaza, duminica, 23 octombrie, in parcul Tineretului din Sectorul 4, Crosul Solidaritatii, la intrarea dinspre Colegiul National Gheorghe Sincai, ora 13.45.

Evenimentul este unul umanitar, un motiv in plus sa participati, si este dedicat sustinerii lui Alexandru Bamboi, in varsta de 14 ani, multiplu campion national si international la karate, dar care in prezent locuieste intr-un grajd. Da, ati citit bine, intr-un grajd. Prin urmare, Alex si mama sa, singurul sprijin real din viata baiatului, au nevoie urgenta de o locuinta.

Participantii la Crosul Solidaritatii din parcul Tineretului sunt invitati sa doneze “dupa posibilitati”, scopul evenimentului fiind, desigur, unul nobil, si anume acela  de a se strange o suma de bani in vedere achiztarii avansului unei locuinte pentru Alexandru si mama sa.

Potrivit comunicatului de presa la cros “si-au anuntat prezenta oficialitati din administratia publica locala si centrala, campioni europeni, mondiali si olimpici, sefi de companii private si de stat, sportivi de performanta si amatori, dar si alti oameni cu suflet mare”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 + seventeen =