Cum arată fântâna muzicală din Parcul Tudor Arghezi. Au fost făcute primele probe

Parcul Tudor Arghezi

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a publicat, ieri, pe Facebook un clip video cu primele probe de funcționare pentru noua fântână din Parcul Tudor Arghezi.

“Absolut spectaculos jocul de lumină și de culoare pe care ni-l va oferi fântâna arteziană din Parcul Tudor Arghezi! Aseară au fost făcute primele probe, iar ceea ce a ieșit este de-a dreptul incredibil!”, a scris edilul în mesajul care însoțește clipul video.

Cu o suprafață totală de peste 37.000 de metri pătrați, Parcul Tudor Arghezi urmează să fie inaugurat în această vară, cel mai probabil în a doua parte a acestei luni. Parcul va mai oferi un teren de fotbal, piste de alergare, de biciclete, locuri de joacă, mese de șah, șezlonguri pe iarbă, zonă de picnic, iar chiar lângă fântână se va afla o zonă de plajă. Este situat la marginea cartierului Metalurgiei și se învecinează cu centrele comerciale Metro, Jumbo și Auchan Berceni, cimitirul Metalurgiei și cartierele noi de locuințe Solar și Cristal, după cum scriu cei de la g4media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 16 =