Daniel Baluta, atac dur la USB: “Primaria Sectorului 4 nu cumpara niciun fel de drone”

Primaria Sectorului 4

Luna de miere anuntata de noul edil al Sectorului 4 pare sa se fi cam terminat. Colaborarea cu USB, pe care miza primarul, se transforma, pe zi ce trece, intr-un mic razboi. Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a ripostat vehement in legatura cu declaratia unui consilier USB. Acesta din urma sustinea ca primaria ar fi dorit sa achizitioneze licente Microsoft Office in valoare de 1.800 lei si o drona in valoare de 30.000 lei.

Pentru a lamuri aceasta situatie, Daniel Baluta a declarat, ieri, pentru Dcnews: “Nu e nimic adevarat din ce s-a spus. Sunt numai minciuni. Nu s-a achizitionat nicio drona, niciun sistem de licenta. Iata ca Uniunea Sabotati Romania continua sirul minciunilor, da dovada ca nu cunoaste legislatia in vigoare si nici cum functioneaza administratia locala. Uniunea Sabotati Bucurestiul face ce stie ea mai bine, continua sa arunce minciuni in spatiul public”.

Tot ieri, Primarul Sectorului 4 a avut o interventie telefonica si la postul de televiziune B1 TV, unde a dat mai multe explicații pe marginea subiectului: “Nu este pentru prima oara cand afirmatii de genul acesta se intampla din partea colegilor de la USB in spațiul public. Colegii de la USB nu fac diferenta intre ce inseamna o alocatie bugetara si ceea ce inseamna un contract. Ceea ce va pot garanta este ca primaria Sectorului 4 nu a comandat, nu a contractat si nu a cumparat nicio drona si nicio licenta Microsoft. In momentul in care discutam despre preturi, suntem in alt film. Nu e normal ce se intampla. Fac apel sa incercam sa intelegem legile administratiei publice, o litera de lege, un buget maxim alocat”.

Va reamintim ca scandalul dronelor a pornit de la o postare pe pagina de Facebook a USB Sector 4, facuta de catre consilierul local USB, Sorin-Ioan Ceacar, in care administratia locala era acuzata ca vrea sa achizitioneze la preturi enorme o drona si licente software.

2 Comments

 1. adrian

  July 29, 2016 at 2:19 pm

  Cei de la USB nu stiu decat sa minta si sa faca scandal in loc sa isi indeplineasca rolul pe care il au in consiliul local.

 2. @adrian

  August 1, 2016 at 7:09 pm

  trebuie sa recunosc ca nu sunt funul declaratiilor neinsotite de dovezi… si ma intristeaza faptul ca usb pare ca se va transforma intr-un partid tipic romanesc: minciuni si acuze aiurea.
  DAR baluta este un idiot, care deja a inceput sa faca o gramada de manarii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 5 =