De la Cititori: Au disparut bancile din rondul Obregia – Nitu Vasile

bancile

Fenomenii stranii se intampla in sectorul 4, in zona Bd. Obregia – Nitu Vasile. Cititorii nostri ne scriu ca, peste noapte, bancile din rondul din zona amintita s-au “evaporat”.

Cititoarea noatra Adriana T. ne scrie pe acest subiect si ne trimite si cateva imagini cu “fenomenul”: “Aveti idee ce se intampla cu bancile din rondul Obregia cu Nitu Vasile? Erau in stare foarte buna. Am trecut in seara aceasta prin zona si nu mai erau…

Cum este putin probabil ca extraterestrii sa fi “rapit” bancutele, cel mai probabil este vorba despre o decizie a primariei de sector. Dupa cum puteti vedea in imagini, se pare ca in zona au loc un soi de lucrari de amenajare, asa ca probabil mobilierul stradal isi va face aparitia dupa terminarea acestora. Este o banuiala, nu o informatie, asa ca ramane sa vedem.

CITESTE SI: Au inceput lucrarile la prima parcare publica supraetajata de la Piata Sudului

5 Comments

 1. Radu

  ianuarie 10, 2018 at 3:22 pm

  Le-au luat cei de la ADP Sector 4. O sa aduca probabil altele mai scumpe sa justifice Baluta niște bani…pe langa taxa de salubrizare imensa.

 2. Mihai

  ianuarie 11, 2018 at 8:06 am

  Cum au zburat şi gărdulețele din Orăşel…

 3. Cetateanul vigilent

  ianuarie 11, 2018 at 9:55 am

  Si bancile din Orasel care nu s-au mai intors unde sunt?

 4. Andrei

  februarie 10, 2018 at 9:11 am

  Si in parcul lumea copiilor si in orasel aceeași problema. Pe lângă asta, au dispărut kilometri întregi de garduri si gardulete din tot sectorul 4 probabil mii de tone de fier vechi despre care nu se știe nimic, sigur o suma foarte mare.

 5. Camelia

  martie 7, 2019 at 2:54 pm

  Anul trecut au disparut bancile de pe Șos. Giugiului , zona Bacovia-Piața Progresului, iar acum 2 săptămâni , au dispărut și cele care erau pe aleile blocului C -7 bănci ?
  Unde mai stau la aer, oamenii cu probleme de sănătate?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen + 6 =