De La Cititori: Posibila scurgere de gaze pe strada Semenic si o sesizare legata de intersectia Sos. Berceni cu Drumul Cretestilor

De La Cititori

Primim De La Cititori. Astazi, despre doua subiecte: trafic suspendat temporar pe strada Semenic, din cauza unei posibile scurgeri de gase, si o propunere de construire a unui sens giratoriu la de intersectia Soselei Berceni cu Drumul Cretestilor.

Robert Ciprian ne scrie:

“Vreau sa va spun ca pe Strada Semenic a fost o scăpare de gaze la un canal unde au venit  trei mașini de pompieri și doua masini de politie. Circulatia pe strada a fost oprita timp de 15 minute. S-a intamplat  in jurul orei 12:30. La fata locului a sosit și o mașină de la Apa Nova!”.

Acelasi cititor ne trimite si o imagine de la fata locului:

R.M. ne scrie:

“Buna ziua! Vreau sa va aduc la cunostinta problema intersectiei strazilor Soseaua Berceni cu Drumul Cretestilor, din cartierul Aparatorii Patriei. E o intersectie in care Drumul Cretestilor intra pe Soseaua Berceni pe cedeaza trecerea, si se poate merge inainte, la stanga sau la dreapta. Problema e ca de cand pe soseaua Berceni sunt 2 benzi pe sens (ceea ce e un lucru foarte bun), e extraordinar de greu sa mergi inainte sau la stanga in acea intersectie atunci cand vii de pe Drumul Cretestilor. Vizibilitatea e proasta din cauza ungiurilor intersectiei si mai cu seama din cauza masinilor parcate in fata sediului auto Nesti. Aproape zilnic in acea intersectie sunt accidente rutiere, iar pe Drumul Cretestilor se fac cozi de masini foarte des. Construirea unui sens giratoriu sau semaforizarea intersectiei ar ajuta foarte mult la fluidizarea traficului si la siguranta soferilor. Multumesc!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 − one =