In aceasta noapte incepe dezinsectia in Bucuresti! Unde se va actiona in Sectorul 4

dezinsectia

O veste pe jumatate buna, in conditiile in care dezinsectia anuntata de Municipalitate va fi efectuata doar in aprcurile aflate in administrarea Primariei Capitalei. Partea buna este ca doua dintre aceste parcuri, Carol si Tineretului, se afla in sectorul 4.

Compania Municipala Eco Igienizare Bucuresti a anuntat ca va efectua o actiune pentru combaterea tantarilor (dezinsectia) in noaptea de vineri spre sambata, intre orele 04.00 si 07.00, dupa cum scriu cei de la B365.ro.

„Lucratorii companiei vor pulveriza substantele de combatere a tantarilor in parcurile aflate in subordinea Primariei Municipiului Bucuresti: Parcul Herastrau, Parcul Tineretului, Parcul Cismigiu, Parcul Floreasca, Parcul Carol si Parcul Circului. In toate locatiile in care se vor efectua tratamente impotriva tantarilor vor fi amplasate, in locuri vizibile, afise informative despre perioada de desfasurare a actiunilor, precum si informatii despre substantele folosite”, potrivit Companiei municipale care se ocupa de aceasta actiune.

Potrivit sursei citate, substantele folosite la dezinsectia din noaptea de vineri spre sambata nu sunt toxice, dar se recomanda populatiei sa evite contactul direct cu acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 − 1 =