Distractie de Dragobete in Sectorul 4: doua saptamani de Festival al Iubirii in Parcul Lumea Copiilor

Primaria Sectorului 4 a anuntat ca in intervalul 24 februarie – 8 martie a.c. va organiza un festival de primavara in Parcul Copiilor din Sectorul 4, cu motto-ul “Dragoste, traditie, primavara”.

“Festivalul iubirii”, asa cum este intitulat, debuteaza in ziua de 24 februarie la orele 14:00, pe aleea de acces in Parcul Lumea Copiilor, iar vizitatorii vor putea admira si cumpara produse decorative de sezon, inclusiv martisoare si podoabe traditionale, de la cei peste 150 de expozanti. Festivalul va cuprinde si concerte de muzica, la care vor participa si copiii care activeaza in cadrul Centrului Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu”, dar si elevii Colegiului National de Arte “Dinu Lipati”.

Pe langa muzica, dulciuri si degustari de vin, vizitatorii se vor putea bucura si de cateva concursuri inedite si distractive: “cel mai tandru sarut”, “cea mai frumoasa declaratie/catren de dragoste”, “Miss si Mister Iubire”, “cat de bine iti cunosti iubitul/iubita”. Organizatorii anunta si cateva tombole cu premii interesante, precum un tur romantic al orasului, o cina sau un weekend in doi.

Festivalul Iubirii se afla la prima editie si este organizat la initiativa primarului Sectorului 4, Daniel Baluta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × two =