Evidenta Persoanelor Sector 4, program de lucru prelungit pentru eliberarea actelor de identitate

Evidenta Persoanelor

Primaria Sectorului 4 anunta, printr-un comunicat de presa, ca Directia Generala de Evidenta Persoanelor Sector 4 va avea program de lucru prelungit pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate, in vederea sprijinirii cetatenilor care doresc sa isi exercite dreptul la vot.

Mai exact, programul cu publicul al Directiei Evidenta Persoanelor va fi extins in zilele de sambata 25.05.2019  intre orele 7.00 – 16.00 si duminica 26.05.2019 intre orele 7.00 – 21.00.

Astfel, in perioada mentionata se vor elibera acte de identitate la cele 3 birouri de evidenta a persoanelor Sector 4 situate in:

 • Compartiment 1 – Str. Oitelor nr.10 (Sectia 14 Politie)
 • Compartiment 2 – Str. Straduintei nr. 1, Sector 4
 • Compartiment 3 – Complexul Agroalimentar Comercial Progresul, et.1, Sos.Giurgiului nr.109A

Cei de la primaria de sector mai precizeaza ca actul de identitate se intocmeste si se elibereaza in baza cererii scrise a persoanei si a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovada numelui, starii civile, cetateniei romane si a domiciliului.

Contravaloarea eliberarii cartii de identitate este de 7 lei si se achita la ghiseele birourilor de evidenta a persoanelor.

CITESTE SI: Presedintia a anuntat intrebarile pentru referendumul din 26 mai

1 Comment

 1. Liliana

  July 16, 2019 at 10:50 pm

  Rugaminte.
  Spuneti-mi, va rog, pentru preschimbare carte de identitate, pt.dovada de domiciliu, daca sunt doi proprietari altii decat cel ce solicita CI, trebuie sa se prezinte cu actele amandoi, sau e suficient unul? E f.important pt.mine sa stiu.
  Multumesc frumos.
  Astept raspunsul dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + fifteen =