Explozie puternica pe Bulevardul Sincai: 16 masini avariate

Sincai

O explozie puternica a avut loc in aceasta dimineata pe Bulevardul Gheorghe Sincai, la un magazin situat la parterul unui bloc. Vestea buna este ca NU au fost raniti.

Vestea proasta este ca pagubele materiale sunt enorme: 16 masini au fost avariate, iar reprezentantii ISU bucuresti – Ilfov spun ca trebuie verificat daca nu cumva explozia a afectat structura de rezistenta a cladirii de pe Bulevardul Sincai. In plus, au fost avariate partial si apartamentele situate deasupra magazinului unde s-a produs explozia. Norocul face sa nu existe victime sau raniti si pentru ca aceste apatamente sunt inhiriate de catre proprietari unor agenti economici. Potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, suprafata avariata de explozie este de aproaximativ 100 de metri patrati.

Nu se stie deocamdata cauza exploziei, insa pompierii care au intervenit la stingerea focului au scos din interiorul magazinului respectiv mai multe butelii care ar fi putut sa provoace un adevarat dezastru.

CITESTE SI: Explozie urmata de un incendiu in Aparatorii Patriei: o cladire aproape s-a prabusit!

Pompierii, care au intervenit cu zece utilitare, au reusit sa stinga incendiul in jurul orei 6.30 dimineata, iar ulterior circulatia rutiera blocata de incident pe Sincai – Tineretului (catre Pod Timpuri Noi) a fost reluata.

Sursa: ISU Bucuresti Ilfov via Digi24

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

7 + 14 =