Remediu impotriva vremii mohorate: expozitie de flori la Sun Plaza

expozitie

Vremea este foarte urata, intr-adevar, si se anunta la fel si in weekend. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne inchidem in casa, mai ales daca avem la indemana, chiar in sectorul 4, un remediu cu adevarat eficient la astenia de primavara ploiasa. Este vorba despre o expozitie speciala, “Padurea Fermecata”, din cadrul “Floral Expo 2019”, organizat la Sun Plaza.

Expozitia de flori, care se deschide astazi, 12 aprilie, isi va tine portile deschise pentru vizitatori pana pe 26 aprilie, dupa cum anunta organizatorul.

Spicuim din comunciatul de presa:

“Expoziția va debuta pe 12 aprilieși le va oferi vizitatorilor o experiență senzorială inedită prin parfumul a 1500 de flori și plante din aproximativ 30 de specii (orhidee, trandafiri, crizanteme, iedere, etc. )și a aerului de poveste adus prin arhitectura expoziției.

Primăvară este acel anotimp încărcat de inspirație și culoare, este momentul în care simțim mirosul de iarbă verde, parfumul ușor de flori care se răspândește în aer și ne bucurăm de natură. Ne-am propus, încă de la deschiderea centrului comercial, să aducem primăvara în Sun Plaza, să le creăm celor care ne calcă pragul acea experiență diferită cu iz de parfum și culoare. Așa am ajuns să creăm anual Floral Expo, un eveniment deja cu tradiție pentru Sun Plaza, prin care am reușit să surprindem de la o ediție la alta.”

“Padurea Fermecata” din Sun Plaza este formata din trei zone situate la parterul complexului. Prima dintre ele, “Aleea din Padure”, are forma unui tunel realizat din arcade cu flori la ambele intrari. Tunelul are un aspect natural, asimetric, in asa fel incat vizitatorii sa se simta ca intr-o padure in care florile si plantele contureaza armonios peisajul de poveste. Pentru acest decor, maestrii florari au folosit aproximativ 500 de flori naturale si 80 de plante, explica organizatorii.

Expozitia va fi deschisa zilnic intre orele 10.00 si 22.00 in intervalul 12 aprilie – 26 aprilie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × two =