A inceput Festivalul Amintiri din Copilarie in Parcul Tineretului

Amintiri din Copilarie

Primaria Capitalei anunta inceperea festivalului Amintiri din Copilarie, care se desfasoara in Parcul Tineretului (intrarea Sincai). Evenimentul, organizat de Teatrul Ion Creanga si care a ajuns la cea de-a 5-a editie, are loc in perioada 15 iunie – 17 iunie.

Festivalul Amintiri din Copilarie din Parcul Tineretului, la care chiar va recomandam sa mergeti in acest weekend, cuprinde spectacole, concerte, diverse ateliere dar si o serie de instalatii realizate de arhitectii de la The Poster, precum Peretele cu Pixeli, Casuta ECO sau Tamburul urias.

In plus, atmosfera va fi animata de clovni, muzicieni, acrobati si actori care fac parte din teatre si companii din Danemarca, Italia, Spania sau Columbia.

“In premiera, Festivalul Amintiri din Copilarie gazduieste si doua instalatii din strainatate: Cu capul in nori, un spatiu delicat, pentru visatori, creat de Michal Svironi (Israel), si Marele Labirint, conceput de Compania Itinerania (Spania) – 400 de metri patrati de coridoare si enigme care vor putea fi vizitate incepand de astazi si pana duminica inclusiv.

De asemenea, copiii se vor bucura sa participe la mai multe ateliere creative si activitati distractive: Poienita cu Ateliere – spatiul de intalnire al micilor artisti plastici si meștesugari, Cortul Povestilor, unde au loc ateliere-lecturi si intalniri cu autorii preferati sau Cortul Transformarilor distractive, pregatit pentru toti cei care isi doresc sa faca parte din alaiul de carnaval.

Vedeti in continuare programul complet al evenimentului:

Sursa: PMB

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 4 =