Film premiat la Hollywood, regizat de un tanar din Berceni

Hollywood

Alecs Nastoiu s-a nascut in Berceni si i-au placut mult magia, puzzle-urile si matematica, de aceea a ajuns sa regizeze lungmetrajul “Billion Star Hotel” care a castigat in decembrie 2015 premiul pentru “Cel mai bun film strain” al US Hollywood International Film Festival.

Am mentionat distinctia Hollywood-iana pentru ca, sa recunoastem, suna tare bine, dar sa stiti ca filmul numara deja in palmares nu mai putin de 33 de selectii si nominalizari la diverse festivaluri internationale, dintre care s-a cernut un total de 12 premii.

Billion Star Hotel” este o poveste mare cu mai multe povesti mici, spusa de Tata Rudi unui pusti atent si curios, despre dramele a trei personaje neobisnuite, Sică Generalu’, Panait Surdu și Arthur Popescu.

Absolvent de UNATC, sectia Regie, Alecs Nastoiu s-a specializat in editare video si productie de televiziune la Realitatea TV, apoi a devenit membru fondator al Green Art Tour, o asociatie care isi propune sa promoveze moralitatea si cultura, prin evenimente cu caracter artistic, ecologic sau turistic. Din 2013, impreuna cu producatorul Ovidiu Vasu, a inceput proiectul independent al filmului “Billion Star Hotel”.

Filmul deja ruleaza la cinematografele din tara din 20 februarie 2016. Vizionare placuta si abia asteptam sa ne impartasiti parerile despre filmul vecinului!

Sursa foto: greenarttour.ro

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

six + twenty =