Focuri de arma in zona Tineretului. Un barbat s-a sinucis in plina strada

sinucida

Un barbat a incercat sa se sinucida, in aceasta dimineata, iar incidentul a avut loc chiar in strada, in zona Tineretului, langa parc. Si mai ciudat este modul in care barbatul a incercat sa isi ia viata: s-a impuscat in piept, de doua ori, dupa cum relateaza Mediafax si Romania TV.

Potrivit primelor declaratii ale politiei, barbatul, in varsta de aproximativ 40 de ani, a coborat dintr-o masina si a scos o arma cu care si-a tras doua focuri in zona pieptului.

Imediat dupa incident trecatorii si pasagerii unei masini aflate in trafic in acel moment au incercat sa il ajute pe ranit. Ulterior, barbatul a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni, iar acum se afla in stare grava.

Politia a deschis o ancheta si ramane de vazut ce l-a determinat pe barbat sa recurga la un astfel de gest in plina strada.

UPDATE: Potrivit Digi24.ro, barbatul care a incercat sa se sinucida este militar (ofiter SPP) si s-a impuscat cu arma din dotare. Politistii au sesizat si Parchetul Militar in legatura cu acest caz.

Din pacate, barbatul, care avea 39 de ani, a murit la scurt timp dupa ce a fost transportat la spital.

Sursa: Mediafax / RomaniaTV / Digi24

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × five =