Descarcati Formularul de Gratuitate pentru eliberarea cardului de transport STB pentru pensionari

eliberarea cardului de transport STB

Descarcati Formularul de Gratuitate pentru eliberarea cardului de transport STB pentru pensionari:

FORMULAR GRATUITATE PENSIONARI

Formularul de mai sus va fi depus impreuna cu copia talonului de pensie si a actului de identitate, informeaza STB SA.

Foarte important: compania anunta ca NU exista un termen limita pentru depunerea cererilor pentru cardurile de transport gratuit.

“În atenția pensionarilor cu domiciliul în București:

Pentru depunerea documentelor necesare eliberării cardului de gratuitate cuvenit pensionarilor nu a fost stabilit un termen limită.

De aceea, pentru a evita aglomerarea centrelor de vânzare, STB SA recomandă pensionarilor ca, pentru depunerea documentelor necesare obținerii cardurilor, să se deplaseze la oricare dintre centrele de vânzare, zilnic, între orele 10.00-14.00.”, se arata intr-un comunicat de presa al STB

Foto: DCNews

2 Comments

  1. Lucretia Rusu

    februarie 18, 2019 at 2:49 pm

    Daca nu se mai vrea gratuitate pentru pensionari, nu ar trebui sa se spuna direct? Pt persoane foarte in varsta care, poate iau autobuzulo data pe luna, nu este prea nult de alergat? Inteleg ca atunci cand urci in mijloc de transport, trebuie sa alergi la aparat sa validezi cardul. Este o nebunie curata. Eu sunt o persoana cu baston, am 69 de ani Cum credeti ca ma voi descurca cu atatea drumuri?Sa ma duc sa depin actele, nu stiu cum voi fi anuntata sa iau cardul, dupa care, daca urc in ceva pt o statie, nu apuc nici sa validez, dar iau amenda. Daca scopul este sa se vada fluxul de calatori, mi se pare prea mare bataia de joc pt o miza atat de mica.

  2. Lucretia Rusu

    februarie 18, 2019 at 3:01 pm

    De ce nu putem depune actele prin internet? Cine imi garanteaza ca nu imi vor fi folosite datele personale in alte scopuri? Actele se vor plimba ca pe pe vremuri, din mana in mana, pe la persoane ca nu pot fi controlate. Vor avea acces la copii dupa buletine si taloane de pensii oricine. Ce facem cu legea privind protectia datelor personale. Cine va umbla cu dosarele noastre?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × 1 =