Fostul primar al sectorului, Cristian Popescu Piedone, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Popescu Piedone

Fostul primar al sectorului, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat de catre magistratii de la Judecatoria Sectorului 4 la un an de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de “folosirea functiei pentru favorizarea unei persoane”. Pedeapsa este cu suspendare, practic, pentru ca tot instanta de judecata a decis sa amane executarea pe un termen de supraveghere de doi ani.

Initial, Popescu Piedone a fost trimis in judecata de Parchetul General pentru savarsirea a trei infractiuni de conflict de interese, insa magistratii i-au schimbat incadrarea in folosirea functiei pentru favorizarea unor persoane, pentru care a primit un an inchisoare. Judecatorii au dispus insa amanarea aplicarii acestei pedepse pe un termen de supraveghere de 2 ani, scrie Agerpres.

”În baza art. 83 alin. 1, 3 C.pen. amână aplicarea pedepsei închisorii de 1 an, a pedepsei complementare și a pedepsei accesorii, pe un termen de supraveghere stabilit în condițiile art. 84 C.pen., de 2 ani, de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, se arată în decizia instanței.

Cititi mai multe pe acest subeict pe Agerpres

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

11 − five =