Gabriela Firea va face plangere penala companiei care va opri apa calda

abonament

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, a anuntat aseara, la Romania Tv, ca bucurestenii nu vor ramane sub nicio forma fara apa calda si incalzire in sezonul rece si ca va face plangere penala companiei care va opri utilitatile.

Ea a asigurat atat locuitorii, cat si turistii, ambasadele diplomatice si studentii care vin aici, ca nu este posibil ca o capitala europeana sa ramana fara apa calda si caldura.

De asemenea, Firea a mentionat ca este vorba de penalitati la penalitati, care s-au acumulat in 10 ani si nu de plata facturilor curente.

“Puteti sa intelegeti cum intr-o tara in care institutiile statului functioneaza, consiliul general majoritar PNL, pe timpul lui Oprescu, a dat o hotarare de Consiliu prin care primarului general i se interzicea sa facă audit la RADET si RATB? Acele companii sunt intangibile, sacrosante, sfinte. Am trimis o misiune de control de audit, am trimis corpul de control sa deslusim ce e cu aceasta suma vehiculata, de 258 de milioane de lei, cea presanta, si o alta datorie care acum e in instanta, tot a RADET catre ELCEN, de aproape un MILIARD de euro – bugetul Capitalei pe un an de zile. In paranteza, noi ar trebuie sa nu mai facem nimic (scoli, proiecte, gradinite infrastructura), sa inghetam Capitala ca sa platim datoriile de 15 ani de toate conducerile care n-au avut un managment eficient si nu au avut responsabilitate. RADET si RATB nu au putut fi controlate, sa vedem din ce se compun aceste datorii, sa stie cetatenii de unde provin acele datorii… daca trebuie sa le platim. ELCEN a facut profit din penalitatile incasate de la RADET”, a declarat Gabriela Firea pentru Romaniatv.

Dupa atatea amenintari ca vom ramane fara apa calda si caldura, speram ca acest lucru sa nu se intample, mai ales ca nu este vina noastra, a celor ce platim facturi luna de luna, pentru cum isi gestioneaza diverse companii bugetele.

1 Comment

  1. ana

    September 13, 2016 at 6:53 am

    Asta este tot ce ne-ar mai lipsi sa ramanem si fara apa calda si caldura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

six + ten =