Haideti la evenimentul “Viata Verde Bucuresti”, in acest weekend, in Parcul Tineretului

Viata Verde

Zona Rozariu din Parcul Tineretului Bucuresti va gazdui, in acest weekend (16 si 17 Septembrie 2017 intre orele 10.00 si 18.00), cea de-a doua editie a Festivalului Alternativelor Durabile – “Viata Verde Bucuresti”.

Evenimentul Viata Verde Bucuresti marcheaza “Ziua Mondiala a Ozonului” – 16 septembrie si “Saptamana Mobilitatii Europene” – 16-22 septembrie, ce au loc in aceeasi perioada si prefigureaza Ziua Internationala a Pacii, Ziua Mondiala a Turismului si alte manifestari comunitare, care sunt dedicate dialogului public in cautarea solutiilor responsabile si durabile pentru dezvoltarea mediului urban in armonie cu natura, se arata intr-un comunicat de presa.

“Evenimentul se desfasoara in perioada “Zilelor Bucurestiului” si promoveaza un stil de viata constient in randul cetatenilor, prin adoptarea unei atitudini active si responsabile in raport cu noi insine, cu ceilalți si, nu in ultimul rand, cu natura”, afirma organizatorii.

Timp de doua zile, sunteti invitati sa participati la activitati pentru toate varstele, implicandu-va activ in cadrul sectiunilor: ateliere creative, proiecte ecologice, sezatoare urbana, miscare si terapii complementare si stiinta si educatia viitorului.

Atmosfera va fi completata de recitaluri muzicale desfasurate pe iarba Parcului Tineretului – Rozariu (langa Green Bee), dar si de demonstratii sportive precum cros, bike, arte martiale, yoga si alte activitati dinamice mai ales pentru copii.

Festivalul ‘Viața Verde București’ propune un weekend incarcat de dezbateri, workshop-uri si concursuri pe teme de Eco-concept: Eco-product, Eco-city, Eco-park, Eco-building, Eco-recycle si Eco-lifestyle.

Initiativa apartine Asociatiei Pachamama Romania in colaborare cu Asociatia Connections din Romania, Asociatia Padurea Copiilor, Universitatea Ecologica Bucuresti, Asociatia Ecologica Turism Verde si Asociatia Cascadorilor Profesionisti din Romania. Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Municipiului București, al ALPAB si al Primariei Sectorului 4.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × two =