Hotii de buzunare si cersetorii din mijloacele de transport in comun ale RATB, luati in vizor de politie

troleibuze

Nu este o noutate faptul ca mijloacele de transport in comun ale RATB sunt mediul predilect in care actioneaza majoritatea hotilor de buzunare. Aglomeratia pe care o intalnim aproape zilnic in autobuzele, tramvaiele si troleibuzele Regiei reprezinta un magnet pentru suti si, cum RATB-ul si Primaria Capitalei au strans stive de reclamatii, Politia Locala a Capitalei a inceput sa-i vaneze pe infractori, dar si pe cei care fac comert ambulant in masini, si pe cersetori.

Potrivit unui comunicat de presa al RATB, citat de Agerpres, actiunile de  “prevenire, descurajare si combatere a infractionalitatii in mijloacele de transport in comun” au demarat in urma cu aproximativ o saptamana si, cel mai probabil, in curand vom afla si rezultatele acestor actiuni.

Momentan se stie ca echipele actioneaza cu precadere pe liniile de transport in comun in care numarul plangerilor inregistrate a fost foarte mare, dupa cum mai afirma cei de la RATB. Controalele nu ii vizeaza doar pe infractori si cei care fac comert ambulant, ci si pe cersetori si oamenii fara locuinta care folosesc mijloacele de transport in comun drept adapost temporar.

Pana la publicarea rezultatelor actiunilor Politiei Locale a Capitalei va intrebam care sunt, in opinia voastra, cele mai periculoase linii RATB sau, mai exact, in ce autobuze sau tamvaie care circula prin sectorul nostru e bine sa stai cu mana pe portofel?

Sursa: RATB via Agerpres

1 Comment

  1. Florina

    March 7, 2017 at 10:35 pm

    Atentie la tramvaiul 1.Este horror!Cersetori, vânzători ambulanți, manele dimineata,tot ce vrei!Si in plus o fata …săraca cu probleme psihice si comportament deviant cerșește aproape brutal si eu personal in statie la Mc Dristor am văzut-o mictionând…deci clar e de psihiatrie.Iesi face sigur veacul la Obor!De furcă acolo si se plimbă …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 5 =