In ultimii 4 ani NU s-a mai construit nici macar o singura parcare in Sectorul 4!

tarife parcari

Parcarile in Sectorul 4 reprezinta o problema, nu de azi, de ieri. Lipsa locurilor de parcare din Sector, care ne plaseaza pe ultimul loc in Bucuresti la acest capitol, nu are cum sa fie pusa doar pe seama actualei administratii sau, cel putin, nu deocamdata. Iar motivul este simplu:  DE PESTE 4 ANI DE ZILE  nu a mai fost facut niciun fel de demers oficial pentru rezolvarea acestei nenorociri. Concret, in ultimii 4 ani NU s-a mai construit nici macar o singura parcare in Sectorul 4!

Ce avem in schimb? Promisiuni de la actuala conducere a Primariei Sectorului 4, mai exact de la edilul in functie, Daniel Baluta. El spune, intr-un interviu acordat Stirile ProTV, ca lucrarile pentru amenajarea a unor noi parcari “vor incepe imediat ce vremea va permite, adica la sfarsitul iernii.”

Sa nu va asteptati insa ca peste tot prin sectorul 4 vor rasari parcari ca ghioceii, imediat ce vine primavara. Nu. Planurile, pentru ca pe moment vorbim despre “planuri si proiecte”, exista pentru Piata Sudului, poate cea mai aglomerata zona din Capitala, din punct de vedere al traficului rutier.

Ce mai aflam din spusele primarului este ca, din primavara “timpul de realizare al acestui proiect pilot in zona pietei sudului e de 3 luni”. Daca “planurile” vor fi si puse in aplicare, exista sanse ca noile parcari despre care vorbeste edilul Sectorului 4 sa fie gata odata cu finalizarea lucrarilor la Pasajul subternan Sudului. Mai exact, prin august 2017, cel mai devreme.

1 Comment

  1. Anonim

    septembrie 11, 2019 at 12:48 pm

    Locatarii bl. U1 de pe str. Emil Racovita nu au dreptul la locuri de parcare?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

11 + 12 =