Inca un balcon al unui bloc din sectorul 4 era sa se prabuseasca – VIDEO

balcon

Echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) au intervenit, ieri, pentru a impiedica o tragedie in Sectorul 4. Pompierii au fost chemati de autoritatea locala pentru a inlatura pericolul prabusirii unui balcon al unui apartament dintr-un bloc de pe strada Aleea Ucea.

Balconul, aflat la etajul 8 al blocului respectiv, se afla intr-o stare jalnica, iar bucatile de beton desprinse din consola stateau sa cada, dupa cum veti putea vedea in imaginile date publicitatii de catre primaria de sector si preluate de catre bucurestifm.ro.

Din pacate, problema fatadelor deterioarate ale blocurilor exista inca in multe zone din sectorul 4, chiar daca administratia locala a demarat, la sfarsitul anului trecut, un  program de expertizare gratuita si de sprijin financiar pentru asociatiile de proprietari ale blocurilor cu astfel de probleme.

Va reamintim ca, in toamna anului trecut, bucati dintr-un balcon al unui apartament dintr-un bloc de pe Soseaua Giurgiului s-au prabusit pe trotuar si doar o minune a facut sa nu existe victime.

Sursa: BucurestiFM

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × 5 =