Incepe “parada” electorala: Bucurestiul va fi paralizat de un miting cu 50.000 de PNL-isti

miting

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, ieri, ca PNL a solicitat autorizatie pentru organizarea in Bucuresti a unui miting la care ar putea participa 50.000 de persoane. Scopul mitingului ar fi sustinerea Guvernului tehnocrat.

Mitingul, la care sunt asteptati 50.000 de oameni, ar fi unul dintre cele mai mari care au avut vreodata loc in Capitala, in conditiile in care cele mai ample manifestatii (sindicale, de exemplu), au adunat, la sfarsitul anilor ’90, maxium 25.000 de oameni.

Am primit la Primaria Generala a Capitalei o solicitare din partea PNL pentru a organiza un miting pe data de 22 octombrie, deci sambata viitoare, intre orele 8,00 — 14,00, miting pentru sustinerea Guvernului tehnocrat, in Piata Victoriei, perimetru cuprins intre bulevardul Aviatorilor, Parcul Kiseleff, bulevardul Ion Mihalache, Titulescu, Calea Victoriei, Lascar Catargiu. (…) Probabil ca este batalie intre PNL si USR care sa sustia mai tare un guvern neperformant, un guvern format din minstri recomandati nu de propria competenta, ci de multinationale. Asa scrie aici, uitati, organizatorul adunarii publice: PNL. Obiectul adunarii publice: miting pentru sustinerea Guvernului tehnocrat. Numar participanti: circa 50.000 de persoane din Bucuresti si din provincie. Deci vor veni cu autocarele si vor bloca Bucurestiul sambata viitoare“, a declarat Primarul General, citat de Agerpres.

2 Comments

 1. mihaela

  octombrie 17, 2016 at 2:46 pm

  Pentru toate prostiile ies astia im strada numai pt ce trebuie nu ies a protesteze.

 2. mee

  octombrie 18, 2016 at 9:49 am

  este o idee f proasta a pnl…
  dar raspunsul lui firea este pe masura….
  psd are tupeu sa faca declaratia asta cand lansau cu autocare pe lia lansarea lui kim ponta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

12 + 5 =