Încep lucrări de reabilitare termică la 158 de blocuri din sectorul 4, cu bani din PNRR! VEDEȚI LISTA COMPLETĂ A IMOBILELOR!

reabilitare termică

Veste foarte bună de la Primăria Sectorului 4. Administrația locală anunță, printr-un comunicat de presă, că un total de 158 de blocuri de locuințe vor intra în reabilitare termică, banii fiind din Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Astfel, 145 de blocuri de locuințe aflate în zone precum Reșița, Huedin, Giurgiului, Triunghiul Berceni etc., din Sectorul 4, vor fi anvelopate prin intermediul a 161 de milioane de euro, bani accesați prin PNRR, iar alte 13 imobile, vor fi anvelopate cu 10 milioane de euro (altă axă de finanțare din PNRR, pentru care Sectorul 4 a primit suma maximă disponibilă).

”În total, în momentul de față, Sectorul 4 demarează reabilitarea termică a unui număr de 158 de blocuri pentru care folosește 171 de milioane de euro, fonduri europene nerambursabile.

Și acesta este doar începutul! În următoarele luni, autoritatea locală va semna contracte de finanțare, tot pe bani europeni, pentru eficientizarea energetică a altor aproximativ 300 de blocuri de locuințe.”, potrivit comunicatului de presă.

Un lucru și mai bun este că, de această dată, primăria a publicat și lista integrală a imobilelor care vor intra în lucrări de anvelopare:

VEDEȚI Lista blocurilor care vor intra în reabilitare termică în perioada următoare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × one =