Inca un individ banuit de savarsirea unor infractiuni in sectorul 4, retinut de politisti

sectorul 4

O sa ziceti ca am innebunit noi de va prezentam zilnic cate o stire din asta, dar se pare ca politia e pusa pe treaba si in fiecare zi “pescuieste” cate un infractor din sectorul 4.

Ieri, in jurul orei 11.30, politisti din cadrul Sectiei 15 Politie, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au observat pe o strada un barbat cunoscut cu preocupari de natura infractionala care, prin comportamentul afisat, le-a atras atentia.

“Imediat, s-a procedat la interceptarea si legitimarea barbatului, iar la efectuarea controlului corporal, asupra acestuia a fost gasit un card bancar pe numele unei femei, a carui posesie nu a putut-o justifica si mai multe bonuri fiscale emise cu putin timp in urma, pentru cumparaturi efectuate in sistem contactless.

Barbatul a fost condus la sediul subunitatii pentru audieri, iar in urma cercetarilor si investigatiilor efectuate, in sarcina acestuia s-a stabilit ca, inainte de a fi depistat de politisti, acesta ar fi mers la magazine din sectorul 4 si ar fi facut mai multe cumparaturi in sistem contactless, folosind cardul pierdut de persoana vatamata in cursul zilei de miercuri, 17 iulie a.c.

Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, sub aspectul savarsirii infractiunilor de insusire a bunului gasit, efectuarea de tranzactii in mod fraudulos si acces ilegal la un sistem informatic, cu barbatul in stare de retinere, urmand a fi prezentat magistratilor.” potrivit unui comunciat de presa al DGPMB.

Va reamintim ca nu mai departe de ziua de miercuri politistii au retinut un alt tanar banuit de furt tot in sectorul 4.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × 4 =