Infractor periculos, evadat acum doi ani, prins in sectorul 4!

evadat sectorul 4

Un barbat care a evadat in 2019 din Penitenciarul din Arad, aflandu-se intr-un punct exterior al penitenciarului, a fost prins de autoritati in timp ce fura bani si bunuri dintr-o cladire din Sectorul 4 al Capitalei. Acesta era de asemenea urmarit si de autoritatile din Bulgaria pentru numeroasele infractiuni comise si in tara vecina.

”In dimineata de 08.03.2021, in jurul orei 03.30, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 26 Politie a fost sesizata prin apel la  112 de catre reprezentantii unei societati comerciale cu privire la faptul ca in urma cu scurt timp, persoane necunoscute au patruns in interiorul unei  cladiri de birouri din Bucuresti din  sectorul 4, de unde sustrag bunuri. La fata locului au ajuns, de urgenta, politistii, care au depistat, la scurt timp, un barbat in varsta de 42 de ani”, potrivit anuntul facut de Politia Capitalei in cursul zilei de ieri.

In urma investigatiilor efectuate, s-a dovedit ca detinutul a intrat in cladire prin escaladarea unui gard imprejmuitor dar si prin fortarea uneia dintre usile de acces. Mai mult de atat, s-a aflat ca acesta nu a intrat doar intr-un singur birou ci in mai multe, de unde totodata ar fi sustras o suma de bani, dar si doua statii mobile.

”S-a stabilit faptul ca barbatul in cauza  figureaza ca persoana urmarita, pe numele sau fiind emis un mandat de arestare europeana, precum si un mandat de executare a pedepsei inchisorii, ambele emise de catre Judecatoria Sectorului 4. De asemenea, s-a stabilit ca cel in cauza a evadat, la data de 12 iulie 2019, in timp ce  desfasura activitati lucrative, acesta executand o pedeapsa privativa de libertate in Penitenciarul Arad in regim semideschis”.

In plus, politisti au afirmat si ca autoritatile judiciare din Bulgaria au emis pe numele detinutului roman un mandat european de arestare in urma multiplelor infractiuni comise pe teritoriul bulgar.

Detinutul urmeaza a fi prezentat magistratilor pentru o propunere de arestare preventinva. Ancheta continua la Sectia 26 de Politie, sub atenta supraveghere a Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4.

Autor: Claudia G.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 1 =