Lege: Parcagiii risca puscarie de pana la doi ani!

parcagii

Parcagiii s-ar putea sa isi fi gasit nasul. O noua lege ii trimite inchisoare daca sunt prinsi ca presteaza activitatile care deja ne-au scos din minti pe multi dintre cei care cautam un loc de parcare.

Daca sunteti posesor de masina, atunci este imposibil sa nu va fi lovit, macar o data, de insistentele parcagiilor care isi fac veacul prin zonele intens circulate din Bucuresti si care se ofera sa “va ajute” sa va parcati automobil contra unei sume  de multe ori deloc mica.

Mai mult, probabil ca o parte dintre cei care citit aceste randuri ati avut si de suferit in alt mod din cauza acestor parcagii, mai ales daca ati refuzat s le achitati serviciul ilicit: v-ati pomenit cu masina zgariata, lovita, cu rotile dezumflate sau ati fost injurati si agresati. Ei bine, o veste buna vine (paradoxal, am putea spune) de la Parlament, care a adoptat o lege care ii trimite pe parcagiii ambulanti direct la puscarie!

Mai exact este vorba despre adoptarea legii privind combaterea exploatarii ilicite a locurilor de parcare si despre pedepsirea cu inchisoare de la 6 luni la un an pentru cei care percep ilegal taxe fara sa aiba o autorizatie in acest sens si de la 9 luni la doi ani pentru cei care presteaza aceeasi activitate pe proprietati care, evident, nu le apartin.

Initiatorul Legii adoptate este deputatul liberal Ovidiu Raețchi.

Mai multe pe acest subiect gasiti pe B365.ro, jurnalistii de aici prezentand in amanunt prevederile noii Legi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × five =