Libertatea publica onorariile artistilor care vor canta la Zielele Sectorului 4

onorariile

V-am anuntat deja, intr-un articol recent, ca Primaria Sectorului 4 nu a anulat Zilele sectorului 4, ci doar a reprogramat evenimentul pentru acest weekend, respectiv 28, iunie, 29 iunie si 30 iunie. In acelasi timp, spuneam ca pe scena festivalului vor urca artisti foarte apreciati, printre care Carla’s Dreams, Inna si Loredana. Libertatea a reusit sa obtina o lista cu onorariile platite de catre organizator – Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu, iar sumele nu sunt deloc mici.

Din contra, par chiar mai mari decat cele pe care le cer artistii respectivi de obicei, dupa cum remarca cei de la Libertatea, care au comparat onorariile cu cele cerute de obicei de catre casele de productie si agentii.

Astfel, Inna (cel mai scump artist prezent la eveniment) va lua 18.700 de euro (aproximativ 88.000 de lei), in timp ce Carla’s Dreams si Loredana  vor incasa cate 15.100 de euro.

Contactata de Libertatea, Primaria Sectorului 4 spune ca nu s-a ocupat de organizarea acestor evenimente, responsabil fiind de fapt Centrul Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu”, institutie aflata in subordinea Consiliului Local Sector 4.

CITITI IN CONTINUARE PE ACEST SUBIECT PE LIBERTATEA

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 2 =