Licitatia pentru achizitionarea celor 400 de autobuze noi pentru RATB pare sa fi fost anulata in SEAP

SEAP

UPDATE:

Anularea licitatiei pentru autobuzele RATB se confirma! Primaria Capitalei face precizari si organizeaza alta procedura

Am scris relativ recent pe Sectorul4LIVE ca licitatia pentru achizitia celor 400 de autobuze destinate RATB a fost contestata inca dinainte de a fi desemnat un castigator. Astazi, o noua informatie pe acest subiect apare in presa de specialitate, respectiv pe site-ul Profit.ro, dar si pe Hotnews, insa acum vestile sunt si mai proaste: licitatia pentru achizitia celor 400 de noi autobuze pentru RATB ar aparea ca anulata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Informatia a fost publicata initial de catre site-ul economic Profit.ro si ulterior actualizata de catre Hotnews cu noi date. Pe scurt, potrivit Hotnews, care citeaza SEAP, “procedura a fost trecuta ca Anulata administrativ in mod automat deoarece autoritatea contractanta (respectiv Primaria Capitalei – n.r.), nu a anulat-o in termenul prevazut”.

Conform sursei citate, “nu e clar in acest moment care e cauza reala pentru anularea licitatiei, dat fiind ca tot pe SEAP apar 17 oferte depuse, dintre care doua figureaza ca retrase, iar 15 oferte apar ca necastigatoare”.

Gasiti mai multe detalii pe acest subiect pe Profit.ro si pe Hotnews.ro

CITITI SI: Profit.ro: Cele 400 de autobuze promise de primarie mai intarzie. Licitatia a fost contestata deja

Vom reveni cu actualizari pe acest subiect

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × 3 =