A fost lansata licitatia publica pentru reabilitarea a 40 de km de retea de termoficare

licitatia

Primaria Municipiului Bucuresti a lansat licitatia publica pentru reabilitarea a aproximativ 40 de km de retea din sistemul de termoficare al Municipiului Bucuresti. Lucrarea este impartita in 3 loturi si 4 obiective, cu o durata de executie de 12 luni si o valoare totala a investitiei de peste 150 milioane lei. Una dintre lucrarile cuprinse in acest prim proiect vizeaza reabilitarea magistralei Progresu Berceni.

Cele trei loturi sunt:

– LOT 1 „ Obiectiv 1, Magistrala I Sud, tronson CM 11`-CP3-CV5/4- 5,958Km”;

– LOT 2 „Obiectiv 3, Magistrala II Sud, tronson CM 43 – CO 2 – 4,477 Km. + Obiectiv 4, Magistrala II-III Grozavesti, tronson C 15/20 – CS 12 – 5, 526 km”;

– LOT 3 „Obiectiv 5, Magistrala Progresu Berceni, tronson CB 4 – CO5 – 3,9 Km”;

Potrivit anuntului de participare, termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 07.06.2021, ora 15:00, oferta castigatoare urmand a fi stabilita pe baza criteriului de atribuire – „cel mai bun raport calitate-pret”.

„Dupa mai multi pasi procedurali inceputi in februarie, lucrarile pentru reabilitarea retelei de termoficare a Capitalei au fost publicate oficial pe site-ul SEAP. E vorba despre 40 de kilometri de retea, cu o valoare totala estimata a lucrarilor de 150 de milioane de lei + TVA, bani din fondurile Primariei, care se adauga altor 13 kilometri pe care i-am inceput in februarie cu Energetica, compania Primariei. Lucrarile sunt impartite in patru obiective de investitie. Asteptam depunerea ofertelor pana la termenul limita de 7 iunie 2021. Aceasta licitatie e urmarea discutiei pe care am avut-o in luna februarie cu firmele de constructie din domeniu, in care Primaria Capitalei a explicat prioritatile pe care le are in privinta modernizarii retelelor termice din Bucuresti.”, a declarant primarul Capitalei, Nicusor Dan.

Va reamintim ca, la inceputul lunii februarie, Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Energetica, a demarat lucrarile pentru alti13 km de retea, pe unul din cele mai afectate tronsoane – zona Ferentari, care deserveste cartierele Rahova, Ferentari si Sebastian.

De asemenea, la sfarsitul anului trecut, Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a semnat contractul de finantare pentru reabilitarea a 210 km de retea principala de termoficare cu fonduri europene.

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 − 11 =