Lista beneficiarilor celor 25.000 de vouchere SUPLIMENTARE din programul Biciclisti in Bucuresti

vouchere

Primaria Capitalei a publicat pe site-ul institutiei lista beneficiarilor celor 25.000 de vouchere suplimentare aprobate de CGMB pentru programul Biciclisti in Bucuresti.

Avand in vedere faptul ca Primaria Municipiului Bucuresti a suplimentat cu 25.000 numarul voucherelor acordate pentru achizitionarea unei biciclete, prin HCGMB 371/11.09.2017, cetatenii care s-au inscris in programul “Biciclisti in Bucuresti” in perioada 24.07 – 25.07.2017, dar nu s- au regasit pe lista primilor 5.000 de beneficiari vor intra in curand in posesia voucherelor.

Anterior, Primaria Capitalei a transmis bucurestenilor care s-au inscris in program invitatia de a-si actualiza datele de identificare prin accesarea link-ului personalizat transmis de Organizator pe adresa de e-mail a fiecarui participant, pana cel tarziu in data de 08.02.2018.

CITESTE SI: Lista cu pistele de biciclete si lungimea traseelor care urmeaza sa fie implementate in Bucuresti

Ca urmare a finalizarii procesului de actualizare a datelor, un numar de 18.323 de cetateni urmeaza sa intre in posesia unui voucher. Lista acestora este publicata pe pagina proprie de internet a Primariei Municipiului Bucuresti (www.pmb.ro), la sectiunea “Biciclisti in Bucuresti”, fiecare beneficiar identificandu-se dupa initiale, nume, prenume si numar de inregistrare in proiect.

Potrivit comunicatului de presa al PMB, voucherele vor fi expediate prin curier la adresele de domiciliu/resedinta/corespondenta ale participantilor. In situatia in care voucherul nu poate fi inmanat beneficiarului de catre curier, acesta va fi returnat Primariei Municipiului Bucuresti, iar ulterior va putea fi ridicat personal de catre beneficiar de la Centrul de Informare si Documentare pentru Relatia cu Cetatenii al Primariei Municipiului Bucuresti, Bdul. Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5, dupa expirarea perioadei de distribuire de catre firma de curierat, prin contactarea telefonica prealabila a fiecarui beneficiar.

Modul in care va fi completata lista beneficiarilor pana la numarul de 25.000 de vouchere care vor fi emise in etapa a doua va fi adus la cunostinta publicului in perioada urmatoare, mai anunta primaria.

VEDETI LISTA COMPLETA AICI

1 Comment

  1. cornel

    februarie 21, 2018 at 2:36 pm

    Ce bine ca in sectorul 4 nu avem piste si nici liste cu piste 🙂 Idiotul de baluta sparge toate arterele sa puna borduri si sa mai bage niste masini in loc sa fi gandit o retea de piste.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × one =