Locuitorii din sectorul 4 vor să facă un protest la groapa de gunoi Vidra, de unde vine un miros oribil

groapa de gunoi Vidra

Tocmai ce am aflat că se pregătește un protest al „bercenarilor” la groapa de gunoi Vidra, care ar fi sursa mirosurilor oribile ce plutesc prin sectorul 4 de mai mult timp.

Și da, duhnește tare a deșeuri prin sector, iar oamenii cred că singura soluție este organizarea unui protest. Nu știm dacă va ajuta la ceva, dar ceea ce nu înțelegem este de ce autoritățile nu iau măsuri. Sau dacă iau măsuri, de ce nu comunică nimic pe tema asta?

B365 scrie că „O bucureșteancă nu a mai suportat mirosul îngrozitor care se simte prin tot Sectorul 4 și, neștiind de unde provine, s-a gândit să îi întrebe pe ceilalți cetățeni. În acest sens, a postat un anunț pe pagina de Facebook „Ești din Berceni, dacă”, în care a scris următoarele:

  • Ce putem face în legătură cu mirosul urât de afară? Miroase în tot Sectorul 4 și nu glumesc. Am dat o tură și miroase efectiv în tot sectorul. Cine arde și ce arde? Chiar nu face nimeni, nimic? (A. A. P.)

O altă femeie a spus că mirosul vine de la groapa de gunoi din Sintești, Vidra, și este cauzat de arderi ilegale.”

Până avem vreo reacție de la autorități, oricare ar fi ele, trebuie să știți că protestul de la groapa Vidra are loc în data de 18 noiembrie – vedeți AICI mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − 10 =