Lucrari de asfaltare pe Calea Vacaresti. Primarul promite ca intr-o luna artera va fi cea mai frumoasa din Bucuresti

Calea Vacaresti

Ati observat probabil ca pe Calea Vacaresti au loc lucrari. Acestea sunt parte din proiectul Primariei Sector 4 de reamenajare si reabilitare a arterei, in conditiile in care, dupa cum promit cei din administratia locala, in curand Pasajul Subteran de la Piata Sudului va fi inaugurat.

Anuntul privind demararea lucrarilor dar si promisiunea ca intr-o luna de zile acestea vor fi finalizate au fost facute chiar de catre primarul de sector, Daniel Baluta, pe Facebook.

Au mai ramas cateva zile pana la inaugurarea Pasajului Piata Sudului. O lucrare foarte mult intarziata, hulita de oameni, dar foarte necesara Sectorului 4. Ce a fost a fost, acum trebuie sa ne gandim la viitor. Vreau ca intreaga zona sa arate perfect. Am demarat, impreuna cu Administratia Strazilor, lucrarile la Calea Vacaresti. Inlocuim covorul asfaltic, asfaltam trotuarele si schimbam bordurile. Mai mult, vom ridica un gard care va delimita Delta Vacaresti de Calea Vacaresti. Imi cer scuze pentru disconfortul creat si va promit ca, in cel mult o luna, Calea Vacaresti va fi una din cele mai frumoase artere din Capitala“, scrie edilul pe pagina sa de socializare.

Cum s-ar spune, dati drumul la numaratoarea inversa, pentru ca, potrivit primarului, luna viitoare cam pe vremea asta, Calea Vacaresti va face mare concurenta Soselei Kiseleff. Asa sa fie.

lucrari 1

lucrari 3

2 Comments

  1. Marius

    June 29, 2017 at 12:06 pm

    Sper ca se vor opri la fantani, de acolo pana la timpuri noi abia a fost refacut acum 4 ani.

  2. Praful din casa

    June 29, 2017 at 2:03 pm

    Daca pamantul depsasete intaltimea bordurilor, acesta se va scurge pe asfalt si se va forma praf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − 7 =