IMPORTANT! Incep lucrarile de modernizare pe Aurel Persu, Drumul Binelui, Dealul Alunisului, Dealul Babei si Postalionului!

Giurgiului

Anul trecut, prin noiembrie, scriam ca primaria de sector are unda verde pentru demararea lucrarilor de modernizare a strazilor de pamant. De atunci si pana acum nu am mai primit nicio veste de la administratia locala pe tema asta, dar iata ca se pare ca lucrurile se misca. Pe 3 strazi lucrarile sunt deja incepute, iar pe alte 5 lucrarile vor incepe nu mai tarziu de luni, 28 octombrie!

“A fost semnat contractul de executie pentru asfaltarea strazilor de noroi din sectorul 4. Mai important este ca a fost obtinuta si finantarea acestor lucrari”, spune primarul sectorului 4, Daniel Baluta, intr-o postare pe Facebook.

Primele strazi din categoria celor care vor fi asfaltate o reprezinta strazile din zona Giurgiului: Teculesti, Calinesti, Aleea Ucea, strazi pe care nu s-a intervenit niciodata. Lucrarile sunt in derulare, mai spune primarul, insa nu aflam si data la care vor fi finalizate. Oricum, trebuie stiut ca se lucreaza si la realizarea trotuarelor si “a zonele adiacente”.

Ce alte strazi intra in lucrari de modernizare si dotare cu utilitati?

Alte strazi ca vor intra in lucrari de asfaltare si modernizare sunt:

 • Aurel Persu,
 • Drumul Binelui,
 • Dealul Alunisului,
 • Dealul Babei,
 • Postalionului.

Multe din aceste strazi nu au absolut deloc infrastructura, iar altele o au incompleta. Lucrarile la aceste strazi vor incepe de luni, 28 octombrie, afirma primarul.

Lucrarile de modernizare includ, potrivit edilului, implementarea retelei de apa, canalizare, retea de gaz, iluminat public. Primarul spune ca in acele cazuri unde este nevoie, administratia va ajuta asociatiile de proprietari pentru a calibra instalatiile electrice, eventualele puncte trafo, in functie de nevoiele pe care oamenii le au.

Va reamintim ca in sectorul 4 exista nu mai putin de 40 de “strazi de pamant” si ca cel putin 30 dintre acestea sunt in vizorul primariei in ceea ce priveste lucrari de modernizare.

CITESTE SI: 30 din cele 40 de strazi de pamant din Sectorul 4, unda verde pentru utilitati si asfaltare

2 Comments

 1. Coco

  octombrie 22, 2019 at 11:38 am

  Trebuie modernazate strazile, pe acolo vor trece basculantele cu gunoi catre incinerator.

  • Cubanito

   octombrie 22, 2019 at 3:44 pm

   Vorbesti in necunostinta de cauza.
   Mai citeste in plm pe google sau mai arunca un ochi pe la televizor.
   Treaba cu incineratorul a cazut de mult timp…nu se mai face.
   Si invata in plm sa scrii corect inainte sa intri pe internet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × 5 =