Ce masuri s-au luat in cele 26 de scoli si 13 licee din sectorul 4 pentru desfasurarea examenelor nationale. Vedeti si calendarul de admitere la liceu 2020

licee

Informatii importante! A fost stabilit noul calendar de admitere la liceu, iar administratia locala din sectorul 4 anunta ce masuri a luat in cele 26 de scoli gimnaziale si in cele 13 licee din sector pentru siguranta elevilor.

Primaria Sectorului 4 anunta, printr-un comunicat de presa, ca in toate cele 26 de scoli gimnaziale precum si in cele 13 licee de pe raza sectorului 4 au fost create circuite precis delimitate pentru fluxurile elevilor, sălile de clasă au fost reconfigurate și dotate corespunzător și au fost luate măsuri speciale de igienizare și dezinfecție.

Puteti vedea mai multe detalii si masurile enumerate punctual in comunicatul de presa al primariei

Tot astazi, scrie EDUPEDU.RO, Ministerul Educatiei Nationale a publicat noul calendar de admitere la liceu 2020

Astfel, absolvenții de clasa a VIII-a vor completa fișele de înscriere la liceu în perioada 2-6 iulie 2020, iar repartizarea computerizată va avea loc în data de 10 iulie 2020, a decis Ministerul Educației. Instituția a anunțat oficial, în această dimineață, că a aprobat noul calendar privind admiterea la liceu 2020. Peste doar două zile, pe 27 mai, liceele și școlile profesionale trebuie să afișeze oferta de școlarizare, spune Ministerul.

CITITI IN CONTINAURE PE ACEST SUBIECT PE EDUPEDU.RO

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

one × one =