News Alert! Piete volante pentru relocarea tuturor comerciantilor de fructe si legume din pietele care se inchid in Sectorul 4!

piete volante

Primaria sectorului 4 a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca toti producatorii de fructe si legume care isi vand produsele in pietele din sector care urmeaza sa fie inchise de maine, 9 noiembrie, in urma masurilor impuse de Guvern pentru combaterea epidemiei COVID-19, vor fi relocati in piete volante. Primaria mai anunta ca aceste spatii alternative pentru vanzarea legumelor si fructelor vor fi amenajate in cel mult 48 de ore.

Iata unde vor fi amenajate piete volante pentru comerciantii de fructe si legume:

  • Comerciantii care au inchiriate tarabe in noua Piata Sudului, vor fi relocati in piata volanta pe care administratia locala o va amenaja la parterul parcarii etajate.
  • Comerciantii de fructe si legume din Piata Progresul vor fi mutati in parcarea de pe acoperisul pietei de pe Soseaua Giurgiului;
  • Comerciantii din Piata Aparatorii Patriei vor fi relocati pe amplasamentul fostului targ de miei.
  • Comerciantii din pietele Norilor si Timpuri Noi vor avea ca alternativa parcarea situata pe strada Secerei, in apropierea Palatului National al Copiilor;
  • Comerciantilor din Piata Berceni-Oltenitei li se va pune la dispozitie parterul parcarii etajate din spatele sediului pietei, de pe strada Tulnici.
  • Comerciantii de fructe si legume de la Piata Straduintei vor fi relocati in parcarea din proximitatea acesteia.

Ce se intampla cu magazinele situate in pietele din sectorul 4?

Potrivit comunicatului de presa remis de Primaria Sectorului 4, “magazinele situate in pietele din sector, cu obiect de vanzare altul decat comercializarea de fructe si legume, vor ramane deschise, cu obligatia administratorilor pietelor de a stabili noi circuite de intrare/iesire, astfel incat sa fie respectate cu strictete noile reglementari specifice privind limitarea infectiilor cu noul coronavirus. “

Nu in ultimul rand, primaria anunta ca “a transmis autoritatilor centrale solicitari privind evaluarea punctuala a situatiei de la Piata Sudului si Piata Progresul, ambele reconfigurate recent si adaptate noilor cerinte legale, astfel incat decizia de a opri temporar activitatea sa fie una fundamentata pe conditiile reale din ambele locatii.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 − 2 =