News Alert! Primaria Sectorului 4 se inchide pana pe 2 Decembrie din cauza infectarii a 6 angajati cu noul coronavirus!

coronavirus

Primaria Sectorului 4 a anuntat, in urma cu putin timp, printr-un comunicat de presa, ca isi suspenda activitate pana pe 2 decembrie inclusiv, din cauza aparitiei unor cazuri de infectie cu noul coronavirus in randul angajatilor. Potrivit informatiilor publicate de Digi24, este vorba despre 6 cazuri de infectare in cadrul Primariei.

Va prezentam in continuare integral comunicatul de presa:

Ca urmare a apariției unor cazuri de infecție cu noul coronavirus în rândul angajaților autorității locale, Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a dispus astăzi, 24.11.2020, suspendarea activității de lucru cu publicul, precum și a activității neesențiale, în perioda 25 noiembrie – 02 decembrie 2020. 

În consecință, în săptămâna ce urmează, vor fi întreprinse în regim de urgență toate măsurile sanitare ce se impun, iar angajații serviciilor a căror activitate poate fi executată în regim de muncă la distanță, vor lucra de la domiciliu. 

Totodată, activitățile ce nu pot fi executate în regim de muncă la distanță, urmează a fi reprogramate, cu prioritate, pentru date ulterioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × four =