Nicusor Dan a lansat Harta interactiva a Frigului in Bucuresti… harta cu avariile RADET

nicusor dan

Dupa cum probabil stiti deja, RADET-ul publica zilnic pe pagina sa de internet informatii legate de avariile care apar in reteaua de termoficare. De-a lun gul timpului Sectorul 4LIVE a preluat multe dintre aceste avarii, daca au fost in sectorul 4 si, evident, daca au fost semnificative. Pe langa problemele recunoscute oficial de catre RADET, se pare ca exista, aproape permanent si alte avarii in alte zone decat cele incluse in anunturile societatii. Nu o data am primit de la cititorii nostri completari la stirile pe aceasta tema, in care eram anuntati ca si alte zone sufera de pe urma lipsei de apa calda sau caldura, asa ca initiativa lui Nicusor Dan, caci despre el este vorba, este bine-venita. Mai exact, politicianul a lansat o harta interactiva a frigului in Bucuresti.

Nicusor Dan a anuntat, saptamana trecuta, pe Facebook, ca lanseaza o “harta a frigului RADET”, “pentru a avea o situatie reala cu toate blocurile din Capitala unde sunt probleme cu apa calda si caldura”.

“RADET dezinformează din nou. Pe site-ul regiei nu sunt anunțate avarii în București și nici funcționarea sub parametrii a sistemului de încălzire, dar în continuare sute de locuitori ai Capitalei se plâng că îngheață în case, deși sunt la zi cu plățile către RADET. Hai să demontăm împreună minciunile RADET și să arătăm care e situația reală, nu cea din raportările oficiale ale regiei.

Ajută-mă să facem împreună harta frigului RADET și trimite-ne comentarii sau mesaje cu strada și numărul de bloc, pentru a putea avea o situație reală, cu toate blocurile din Capitală unde sunt probleme cu apa caldă și căldura.

Trebuie să obligăm RADET și Primăria Capitalei să accepte realitatea și să găsească soluții pentru ca bucureștenii să nu mai înghețe iarna în casele lor.”, scria Nicusor Dan pe pagina sa de socializare.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

17 − 13 =