Nicusor Dan: in doua luni rezolvam problema gropilor din Bucuresti si intervenim si in parcuri

Nicusor Dan

Primarul general, Nicusor Dan, a recunoscut, astazi, intr-o conferinta de presa, problemele cu gropile din Capitala si intarzierea interventiei lucratorilor PMB in parcuri, dar spune ca aceste probleme vor fi rezolvate in doua luni. De asemenea, le-a pregatit propriilor angajati o surpriza: accesul in Primarie va fi facut pe baza unei cartele nominale in fiecare zi, o veste foarte proasta pentru salariatii chiulangii.

Nicusor Dan: “Dispare condica semnata cu pixul”

Angajatilor Primariei Capitalei li s-a pregatit o surpriza: incepand de maine, accesul in cladirea din Bulevardul Regina Elisabeta 47 se va face doar pe baza unei cartele nominale si doar pe usa mare a Primariei. Prin urmare, angajatii obisnuiti sa mai ciupeasca din timpul de lucru pentru o plimbare prin Cismigiu, vor trebui sa gaseasca explicatii pentru chiul.

“Incepand cu data de 03.06.2021, accesul in sediul Primariei Municipiului Bucuresti se va face pe baza de card nominal.

Prin implementarea acestui sistem de acces modern si sigur, Primaria Capitalei doreste o monitorizare cat mai clara a activitatii care se desfasoara in fiecare zi in cadrul institutiei, a persoanelor si a tipurilor de probleme pe care cetatenii doresc sa le rezolve la nivelul institutiei. Interactiunea cu cetatenii trebuie sa devina cat mai transparenta, iar problemele acestora sa fie rezolvate in timp cat mai scurt.”, se arata intr-un comunicat de presa al PMB. (CITITI MAI MULTE IN COMUNICATUL DE PRESA AL PMB)

Ce se intampla cu gropile, parcurile si celelalte “restante” ale PMB?

Dincolo de monitorizarea anagajatilor din PMB, problemele mult mai grave, precum acoperirea gropilor din Bucuresti si ingrijirea parcurilor (inclusiv dezinsectia), mai au un pic de asteptat.

Nicusor Dan a recunoscut, astazi, intr-o conferinta de presa, ca aceste probleme exista, dar a spus ca motivul intarzierii lucrarilor de reparatii a drumurilor din Capitala sau intarzierea interventiei lucratorilor PMB in parcurile din Bucuresti sunt in mare masura consecinta fostei administratii, care a lasat datorii de nu mai putin de 3 miliarde de lei.

Pe scurt, lucrarile la gropile din strazile Bucurestiului vor incepe imediat ce vremea o va permite si se vor finaliza in vreo doua luni, la fel si problemele din parcurile Capitalei.

Ce a intarziat concret interventia in parcuri este o chestiune legata de pretul practicat, unul cu adevarat imens. De exemplu, a spus, primarul, inlocuirea unei sipci rupte dintr-o banca din parc costa 400 de lei, conform contractelor aflate in vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 + eight =