Noi amenzi pentru parcarea masinii pe locul rezervat altcuiva!

parcarea

Un proiect de hotarare care va fi votat astazi in sedinta Consiliului General al Capitalei propune noi amenzi pentru parcarea masinii pe locurile rezervate, iar sanctiunile nu sunt deloc mici.

Astfel, ocuparea fara drept a unui loc de parcare public legal atribuit ar putea fi sanctionata cu amenda intre 500 si 1.000 de lei.

Initiatorii proiectului, consilieri ALDE, isi motiveaza propunerea, in raportul de specialitate, invocand inmultirea cazurilor in care locurile de parcare atribuite deja legal sunt ocupate abuziv de multe ori, iar aceasta realitate ii impiedica pe cei in drept sa le foloseasca.

“Avand in vedere ca dispozitiile legale locale referitoare la organizarea, utilizarea si exploatarea parcarilor publice nu stabilesc explicit ca fiind contraventie si a putea fi sanctionata aceasta fapta, este necesara completarea acestora in acest sens”, se arata in raportul de specialitate.

Practiv, proiectul care va fi votat astazi in sedinta Consiliului General, completeaza Strategia de parcare pe teritoriul Municipiului Bucuresti.

1 Comment

  1. Matei Cristian

    June 8, 2017 at 8:48 am

    Buna ziua,am o cerere depusa in str. Stradiuntei pt un loc de parcare in sectorul 4,din data de 06.04.17 si nici pana-n prezent nu am primit nici un raspuns. Locuri de parcare sunt destule,dar ,,ocupate” de vecini care nu au loc platit. Oare cat dureaza domnule primar sa se solutioneze aceasta cerere ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − eight =