Mai tineti minte proiectul Primariei Sectorului 4 privind noul parc – Tudor Arghezi? Avem vesti bune!

Tudor Arghezi

De fapt, nu noi avem vesti bune, noi doar le-am vazut si le-am preluat. Vestile bune vin de la primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, care spune ca majoritatea procedurilor (a se citi birocratia aia romaneasca ce baga-n coma orice proiect, oricat de bun ar fi el) au fost finalizate si ca in curand noul parc de pe Metalurgiei, care se va numi Tudor Arghezi, va prinde incet, incet contur.

Ca tot ziceam de proceduri, primarul de la 4 explica, intr-o postare pe Facebook, ce inseamna asta: inseamna alegerea unui constructor prin licitatie, dar si realizarea exproprierii terenului pe care se va afla noul parc din sectorul 4.

Potrivit afirmatiilor lui Daniel Baluta, urmatoarea etapa este alegerea finantarii, lucru nu tocmai usor pentru ca trebuie gasita varianta care sa afecteze cat mai putin bugetul local. Dupa acest mic hop lucrarile vor putea incepe.

“Nu am abandonat nicio secundă acest proiect extrem de important pentru comunitatea noastră, însă a trebuit să îndeplinim procedurile legale necesare și asta cere timp”, a spus primarul.

Iata si postarea edilului:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + three =